Bezoekadres
Algolweg 11, Amersfoort

Zelfstandig wonen met ondersteuning

Zelfstandig wonen is niet voor iedereen even makkelijk. Wie dat nodig heeft, krijgt daarom ondersteuning. Curalis Zorg helpt met allerlei praktische zaken en specialistische handelingen.

Persoonlijk ondersteuner 

Woont u zelfstandig, maar heeft u behoefte aan ondersteuning thuis? Een persoonlijk ondersteuner van Curalis Zorg helpt u hierbij. Wij helpen u met praktische zaken regelen, met specialistische handelingen of adviseren u hoe om te gaan met dagelijkse kwesties. Wij staan naast u, en helpen u om zelf grip te krijgen op uw leven.
Wilt u meer weten over hoe een persoonlijk ondersteuner werkt? Lees dan verder op de pagina Wat doet een persoonlijk ondersteuner.

Soorten hulp 

Mensen die ondersteuning krijgen, hebben vaak behoefte aan hulp met dagindeling, vrije tijd, financiën, huishouden, persoonlijke verzorging, zoeken naar werk, gezondheid, welzijn of administratie.
Wilt u meer weten over de soorten hulp die u kunt krijgen? Lees dan verder op de pagina Welke hulp kunt u krijgen.

Het proces van aanvraag tot hulp

Wanneer krijgt u persoonlijke ondersteuning van de gemeente? En welke stappen moet u doorlopen voordat de persoonlijk ondersteuner voor het eerst bij u langs komt? We zetten het proces op een rij op onze pagina Van aanvraag tot hulp.

 

OUDEREN