Bezoekadres
Algolweg 11, Amersfoort

Werk en dagbesteding

Wie u ook bent, wat u ook kunt, en hoe u ook wilt groeien: er zijn allerlei soorten werk en dagbesteding. We helpen u om te zoeken naar een leuke en zinvolle dag-invulling, die bij u past.

Iedereen wil aan het einde van de dag tevreden en gelukkig zijn. Hoe is dat voor u? Dat onderzoeken we met elkaar. Wie bent u? Wat past bij u? Wat wilt u graag leren?

  • Misschien wilt u het vooral gezellig hebben in een groep, zonder dat er van alles moet.
  • Of gaat u graag naar dagbesteding waar u bijvoorbeeld schildert of met muziek bezig bent. Omdat u creatief bent.
  • Misschien word u juist gelukkig van vrijwilligerswerk. Zodat u iets kan betekenen voor een ander.
  • Of wilt u een betaalde baan bij een bedrijf of winkel.

Als we weten wat u wilt, helpen we u om te zoeken naar een fijne plek waar u uw talenten kunt ontwikkelen. Dat kan een plek zijn binnen de dagbesteding van Curalis Zorg, of een plek bij een bedrijf waar meer mensen met een verstandelijke beperking werken, of ergens anders. Op alle plekken zorgen we voor begeleiding, als dat nodig is.

Meedoen met de maatschappij 

Zichtbaar zijn. En meedoen met de maatschappij. Dat is wat Curalis Zorg belangrijk vindt. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat er al is in de wijk. Wilt u zelf boodschappen doen? Samen met anderen klusjes voor de buren doen? Een koffiemiddag organiseren voor mensen in de wijk? We helpen u contact te zoeken in de buurt.

We praten met bedrijven 

Heeft u zelf ideeën of kent u mensen die bij bedrijven werken? Dan kunt u daarmee aan de slag. Soms zoekt Curalis Zorg zelf naar werkplekken voor u. Dan gaan we met bedrijven praten, en vragen we of u daar mag komen werken. Zomaar wat voorbeelden: we gaan praten met mensen van een gemeentehuis om de lunch en catering te mogen leveren. We zoeken contact met een boerderij als u daar graag wilt werken, of we vragen bij de bibliotheek of u kunt helpen met boeken terugzetten.

 

OUDEREN